Vilkår og betingelser

 1. 1. Pris
 2. 2. Forsendelse
 3. 3. Garanti
 4. 4. COA og vurderingscertifikat
 5. 5. Ombytningsret
 6. 6. Klager
 7. 7. Transportskader
 8. 8. Leveringstid
 9. 9. Betalingsmetoder
 10. 10. Produktinformation
 11. 11.Personlige data

1. Pris

Alle priser er i DKK, og moms (25 %) er inkluderet i prisen.

2. Forsendelse

Alle varer sendes med anbefalet post og koster DKK 100.

3. Garanti

Alle varer har 1 års garanti på produktionsfejl.

4. COA og vurderingscertifikater

Alle vores varer leveres med COA og vurderingscertifikater.

5. Ombytningsret

Vi kan desværre ikke tilbyde ombytningsret på ringe, som er fremstillet specielt til dig. Se Paragraf 2, Afsnit 3-5 af DHL.

6. Klager

Klager over en defekt eller beskadiget vare skal foretages så hurtigt som muligt. Varen skal returneres som anbefalet post. vielsesbutikken.dk dækker alle udgifter vedrørende klagen. Husk at angive navn, adresse og dit telefonnummer.

7. Transportskade

Vi benytter os af Posten AB til forsendelse af alle vores varer, og igennem dem er vi forsikret mod transportskader. Hvis du opdager en skade på din vare, når du afhenter den, skal du melde den direkte til Posten. Ellers melder du den til os.

8. Leveringstid

Leveringstiden varierer mellem 1-6 uger afhængigt af, hvilken vare du bestiller. (Se separat information for hver vare på vielsesbutikken.dk)

9. Betalingsmetoder

Klarna Checkout
Her kan du læse afklaret Vilkår og betingelser https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/da_dk/user

10. Produktinformation

vielsesbutikken reserverer sig for eventuelle udskrivningsfejl på dette websted. Vielsesbutikken forbeholder sig retten til at annullere en ordre uden yderligere begrundelse. Vielsesbutikken reserverer sig for eventuelle billed- og skrivefejl på siden, såsom fejl i beskrivelsen, tekniske specifikationer, priser og prisjusteringer. Vi kan ikke garantere, at billederne afspejler det nøjagtige udseende af produkterne. En bestemt farveforskel kan forekomme afhængigt af typen af skærm og opløsning, du har.

11. Personlige data<

Personlige data, som afgives i forbindelse med køb på vores website, er fortrolige og vil kun blive brugt til at sende varerne til den rigtige adresse. Ingen information vil blive videregivet til tredjemand uden kundens samtykke. (PUL - Personal Data Act + GDPR General Data Protecktion Regulation.)

© 2010 Vigselbutiken AB.