At vælge en forlovelsesring behøver ikke at være en vanskelig oplevelse. Med den rigtige viden om, hvad man skal kigge efter, kan dette være sjovt og lærerigt - og selvfølgelig passe til dit budget.

Vi har samlet nogle vigtige punkter, du skal overveje, når du vælger en forlovelsesring til din elskede. Så kan du føle dig selvsikker, når det store øjeblik kommer - bede lommen i dine drømme om at gifte sig med dig.

Betingelser og professionelle sprog

Bliv fortrolig med de vilkår, som du vil blive konfronteret med, når du ser på ringe. At give indtryk af, at du ved, hvad du leder efter, vil øge din selvtillid og hjælpe dig med at afværge enhver slyngelige sælgere.

Godt at vide om vielsesringe:

Ædelsten

Ædelsten er funktionen i ringen, normalt en diamant. Nogle gange kaldes diamanten "sten". Jo større stenen er, jo bedre er det ifølge mange, men det er mere vigtigt at gå efter din kærestes personlighed og smag i stedet for at vedtage dette. Gemstone behøver ikke være en diamant, men grundene til afvigelsen herfra skal være grundige./p>



Fastsættelse

Vedhæftningen henviser til det stykke, der holder ædelsten på plads, som er fastgjort til skinnen. Vedhæftningen kan være "lay-out" eller "usynlig". Nogle ringe kombinerer en platinindstilling med et guldbånd for at øge baggrundsfarven på guld og kontrasten i mangel på diamantfarvning og styrken af ​​platin. En fastgørelse med en ring, eller mindst seks stifter til en vis overflødighed, kan være sikrere for en ring, der sandsynligvis vil blive båret under betydelig aktivitet.

Skinne

Skinnen er den cirkulære del af ringen, der sidder omkring din finger. De er normalt lavet af guld, sølv eller platin, selvom det kan være fremstillet af enhver anden kombination af metaller. Guld er gul-orange i sin naturlige tilstand og er normalt legeret med et andet metal for holdbarhed. Nogle foretrækker den lysere gule farve af mindre rent guld som 14K eller 9K. "Hvidguld" er guldlegeret med metaller med vilje for at give blandingen en off-white farve og skal overtrækkes med et andet metal - rhodium er almindeligt - for et let sølvfarvet udseende. Platin er hård, stærk og naturligt sølvfarvet.

Find ud af hendes smag

Hvis du køber ringen uden hende, vil det være sværere at vælge, fordi ringen er en overraskelse. Husk dog, at i dag foretrækker mange kvinder at være en del af en fælles beslutning om at købe ringe, så hvis du har svært ved at kende hendes stil og smag, skal du give en midlertidig ring og fortælle hende, at du skal vælge den rigtige. sammen.

Stil spørgsmål om ringe generelt. Hvis du går forbi en smykkebutik, foregiv at være interesseret i et ur. Lidt nonchalant tilføj en kommentar om ringestilarter, at du kan lide en bestemt type og spørge hende, hvad hun synes.

Andre måder at få hende til at tale om forlovelsesringe er at kommentere en vens forlovelsesring og bede om hendes synspunkter på samme tid.

Bed hendes familie om ideer. Det afhænger af, om du vil have dem til at vide, før hun selvfølgelig gør det.

Et andet trick er at hjælpe hendes venner, at de tager hende med i en butik for at spørge hende "sjovt", hvad hun kan lide.

Du skal helt sikkert have tillid til dem for at være stille og for at klare dette. Det er ikke en god mulighed, hvis du foretrækker at holde stille indtil det tidspunkt, hvor du frier.

Du kan også altid starte fra hendes smag fra det tøj, hun bærer og hendes eksisterende smykker. En dejlig måde at vide, om hun kan lide almindelig, finere, mønster, store eller små udsagnsmode. Er hun traditionel, klassisk eller moderne? Brug det, du ved om hendes stil til din egen fordel.

Organiser dit budget - Hvor meget

I Sverige har man tidligere haft en tradition, der siger, at vielsesringen skulle være som en livsforsikring, som en mulig enke kunne klare sig ved hjælp af ringen. Uanset hvad det indikerer, at ringens værdi har en vis betydning. Det, der dog tæller, er, at du vælger en ring afhængigt af hvad du har råd til, så tag en god idé om beløbet, inden din søgning begynder.

Fortæl din ringeleverandør om dit prisklasse, så han eller hun kan vise en række ringe, der er inden for dette interval.

Husk muligheden for, at en forlovelsesring tilpasses. Tal med leverandøren om prisindstillinger, leveringstider og de mulige stilarter.

© 2010 Vigselbutiken AB.