Gæstelisten og udgifterne til dit bryllup

Gæstelistestørrelsen er den største faktor for de samlede udgifter til brylluppet. Men hvis du er bekymret for, at du vil skade folk ved ikke at invitere dem til dit bryllup, kan det ende med et traditionelt græsk bryllup med over 2000 gæster. Selvfølgelig kan du ikke forlade dine kære eller andre, som du tror ville være smigret for at blive inviteret, men var ligeglad med, om de ikke blev inviteret. For eksempel skolekammerater, der bor på den anden side af landet, som du ikke har set på fem år.

Din bedste indsats for at stramme din liste er at lave nogle invitationer (du, din forlovede og begge familier) og holde sig til dem.

Det er f.eks.

  • Direkte fætre, men ikke fjernt.
  • Ægtefæller og samliv til vigtige partnere
  • Din chef, men ikke hele dit kontor. Et advarselsord: Del ikke grupper. Hvis du kan invitere banden til kontoret, toppen. Men hvis du ikke kan, skal du ikke bare byde en af ​​dem.
  • Venner, men måske ikke kendte.

Blomsterne til brylluppet

Første gang du tænkte på dit bryllup, så du marker med blomster, ikke? Det er ingen overraskelse, men bunker og bunker med blomster kan øge dine omkostninger hurtigt. Bemærk, at du ikke behøver at udfylde hvert hjørne med blomster for at få et dejligt look. At arbejde med din blomsterhandler for at bruge de friskeste blomster i sæsonen er en strategisk fordel, og dekorér derefter resten af ​​indretningen med budgetvenlige lys eller grønne omgivelser. Husk, at "mindre er mere".

Hvis du bare elsker blomster, så tjek botaniske haver i dit område - der kan du finde masser af blomster til din rådighed.

Drikkevarer og snacks til bryllupsfest

Det er en tendens i disse dage at overbelaste gæster med alt fra sushibarer til mægtige duge med ost, snacks, pasta og pålæg. Men der er ingen grund til at gøre dette til et must. Hold det enkelt, men vælg dine små retter med omhu, det skal være appetitvækkere ikke hovedret. Dette begrænser mængden af ​​mad du har brug for og påvirker dit budget i en positiv retning. Bare sørg for, at du har nok mad til at forhindre, at dine gæster bliver for fulde tidligt på aftenen, hvis du planlægger at servere drinks. En smuk udstilling af ost, frugt og kiks giver succes.

Bryllupsfest Dessertbord eller ej?

Hvis du planlægger at have et dessertbord, skal du overveje et par slik. Bryllupskagen er alligevel så spektakulær at tilbyde. En dessertbuffet med forskellige stationer og mini glaspander er bare overdreven. Når alt kommer til alt ønsker du ikke, at gæsterne skal få så meget slik under dit bryllup, at de ikke har energi til at komme ud på dansegulvet!

Drikkevarerne

Tal med din fødevareleverandør for at oprette den bar, du har råd til, hvad enten det betyder at kun tilbyde øl, vand, læskedrikke og røde og hvide vine til middag. Hold dig til et antal drinks, og start fra disse muligheder, når du bestiller ingredienserne.

Jo flere sorter spiritus, der håndteres, jo mere betaler du. Du sparer endnu mere ved at shoppe rundt og være i stand til at returnere uåbnede flasker. Bed det betjenende personale om ikke automatisk at åbne alle flasker uden at gøre det, når det er nødvendigt. Det kan være en god ide at sørge for, at din bar lukker en time før afslutningen af ​​festen. Du vil gøre gæsterne en service.

Hovedretten

Man er bekymret for, at bryllupsgæsterne enten kommer sultne eller utilfredse med dit valg af mad. Disse bekymringer har fået mange brudepar til at gå i retning af at tilbyde op til syv retter og betale meget for det.

Hvis du ønsker at reducere omkostningerne, kan du altid fjerne en ret i måltidet og bare servere forret og hovedret. Når du finder en fødevareleverandør, som du virkelig har tillid til, kan du arbejde sammen med ham for at finde de mest økonomiske muligheder. Stol på, at kvaliteten altid overskrider mængden.

Et godt tip er at tilbyde vrikende: I de små timer efter dans og fest kan du altid tilbyde noget, der er let at forbruge. Et sikkert kort, så ingen ender på vejhjørnet på vej hjem.

Bryllupsinvitationer

Graverede eller trykte bryllupsinvitationer er helt klart de bedste muligheder, ja. Såvel som tunge konvolutter, selvfølgelig. Men alt dette er meget dyrt. At vælge en usædvanlig farve, papir eller design kan også øge, hvad invitationen koster mere, end du måske tror.

Hvis du er en "gør det selv" person (eller hvis du kender en der er), design og lav dine egne invitationskort manuelt eller på en printer af høj kvalitet. Se online og få inspiration, med kalligrafiske skrifttyper og med lidt smag kan du gøre vidundere.

© 2010 Vigselbutiken AB.